T22_Logo_Hvit (2)

29. - 30. september 2022

Se våre sponsorpakker

 

Bli sponsor av TREN-seminaret

For 15. året på rad har vi i CrediCare gleden av å invitere til TREN-seminar 29. - 30. september på Scandic Oslo Airport. Representanter fra treningssenter over hele Norge kommer for å høre på spennende foredragsholdere, bli inspirert og underholdt.

Norges største samlingspunkt for treningsbransjen er stedet for deg som ønsker å bygge merkevaren din og bli lagt merke til av målgruppen din.

Dette får du som sponsor

Som sponsor er du en viktig del av TREN, og vi gleder oss til å møte deg i vårt messeområde på Gardermoen i 2022. Som sponsor på TREN22 får du:

  • Mulighet til å bygge nettverk med beslutningstakere fra bransjen.

  • Unik mulighet for eksponering, salg og merkevarebygging.

  • Profilering i kommunikasjonsløpet til TREN22.

  • Utstillerplass i et messeområde som vi kombinerer mingling og inngang til konferansesalen.

Vi tilbyr fire ulike sponsorpakker: Profilering, Bronse, Sølv og Gull (Utsolgt).

Klikk her for informasjon om sponsorpakkene.

Hvem møter deg på bransjetreffet?

Som sponsor får du tilbringe to innholdsrike dager sammen med eiere, ledere, ansatte og andre leverandører i treningsbransjen. Siden starten i 2008 har antall deltakere både doblet og firdoblet seg. I 2019 hadde vi i overkant 300 deltakere. Uansett rolle, har alle deltakere til felles at de er aktive og interesserte i trening og folkehelse.

I år vil du som sponsor få mer tid i programmet til å knytte flere kontakter og fortelle om produktet ditt. Messeområdet blir et innbydende møtepunkt for utstillere og deltakere i pausene.

Programmet oppdateres fortløpende

29. september

00.00
Hvorfor er hverdagsledelse så viktig?

Morten Aa Djupvik | Norges Skiskytterforbund

Hva er “god” hverdagsledelse og hvorfor er det så viktig? Morten Aa Djupvik vil dele sine erfaringer som både tidligere trener og nå leder i Norges Skiskytterforbund, og gi råd til hvordan du som leder kan gripe fatt i en hverdag som er full av muligheter og utfordringer. I dette foredraget vil du få tipsene som kan gjøre hverdagsledelsen litt enklere, samtidig som du sikrer trivsel og godt arbeidsmiljø på ditt treningssenter.

00.00
Kampen om oppmerksomheten og De 4 F-ene

Elise Landa | Leder kommunikasjon og digitalisering

Sosiale medier er et av de beste verktøyene vi har til å yte eksemplarisk kundeservice og bygge et godt omdømme. Hvilke kanaler er riktig for ditt treningssenter, og hvordan når du ut til din målgruppeElise gir sine beste tips til hva du må tenke på og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen.

30. september

00.00
Hvordan snu seg når man er på bunnen?

Daniel Grindeland | Profesjonell breaker

Daniel traff bunnen, men klarte å snu seg for og til slutt nå drømmen - å leve av dans. I dette inspirasjonsforedraget vil Daniel fortelle om sine veivalg fra oppveksten og frem til i dag. Daniel formidler ærlig og direkte, og vil gi råd til hvordan man personlig kan jobbe for å nå mål som skaper varig endring.

 

Foredragsholdere

Olav Svarstad
Haugland
Konferansier

Olav Svarstad Haugland er en allsidig komiker som siden 2009 har gjort seg bemerket på humorscener over hele Norge, både som standupkomiker og som improvisator i supergruppen BMI – Bare Moro Impro. I tillegg har Haugland blant annet vært med i to kritikerroste Julelatter-oppsetninger i 2014 og 2016, og i NRK-serien «BMI – Turné». 

Mee Eline
Eriksson
Bransjedirektør, Aktiv helse i Virke

Mee Eline Eriksson er bransjedirektør for Aktiv helse i Virke. Hun er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo, og har tidligere jobbet i kommunal- og regionaldepartementet med næringsrettede virkemidler.

Morten
Aa Djupvik
Generalsektretær, Norges Skiskytterforbund

Morten Aa Djupvik har et brennende engasjement for idrett og har lang erfaring fra toppstillinger innen langrenn, skiskyting og fotball. Han har erfaring som landslagstrener, pedagog og ekspertkommentator. Etter flere år som landslagssjef ble han fra 2020 generalsekretær for skiskytterne.

Daniel Grindeland
(Foto: Thor Brødreskift)
Profesjonell breaker

Daniel Grindeland startet med Breaking i 2005, og har siden vunnet flere konkurranser og priser for sitt engasjement som danser både kommersielt og kunstnerisk. Grindeland er flere ganger Norgesmester, vunnet Raw Circles Europe, 14. plass i VM, og førsteplass i Mitt Dansecrew på TV2 – for å nevne noe. Han brenner for å spre dansen og har holdt flere danseworkshop rundt om i verden. Nå satser han for fullt mot OL-gull i 2024.

Elise
Landa
Leder kommunikasjon og digitalisering

Elise Landa er en samfunnsengasjert foredragsholder som har jobbet med synlighet og kommunikasjon i 20 år. Hun er opptatt av hvordan ny teknologi og sosiale medier endrer kommunikasjonen mellom mennesker - både markedsmessig og mellommenneskelig.

Ønsker du å bli sponsor?

Vi har begrenset antall sponsorplasser tilgjengelig - det er først til mølla prinsippet som gjelder! Vi tilbyr forskjellige sponsorpakker, og har noe for enhver smak. 

Ta kontakt med oss på tren@credicare.no om du er interessert. Aktuelle sponsorer vil få tilsendt sponsoravtale som må signeres og returneres til oss. 

 

Kontakt oss

Hva er TREN?

TREN-seminaret så dagens lys på et lite konferanserom på Gardermoen i 2008. CrediCare inviterte den gang et knippe senterledere og ansatte til en samling for å møtes og bli kjent. Siden den gang har arrangementet mangedoblet seg flere ganger i løpet av de siste 12 årene. Nå møtes flere hundre ansatte, ledere og eiere fra treningssenter og -kjeder over hele landet, på et av Norges største konferansehoteller på Gardermoen.


Hvert år jobber vi med å arrangere Norges beste samling for treningssenterbransjen. Vi setter tema hvert år, som for eksempel fremtidens treningssenter, omdømme og senterdrift. Vi inviterer eksperter, dyktige inspiratorer og formidlere knyttet til temaene.

Konferansierer som NRK-profil Live Nelvik, humordronning Else Kåss Furuseth, og komiker Jonna Støme har loset oss gjennom programmer med flere anerkjente navn på plakaten. Treningslege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, tekstdoktor Christine Calvert, trenings- og organisasjonsrådgiver Kristin Øygard, sosiale medier-guru Ida Aalen og Kjetil Andre Aamodt har alle figuert på TREN-scenen.

Hvert år inviterer vi flere og flere produkt- og utstyrsleverandører til arrangementet. I messeområdet finner du opptil 20 sponsorer som gjerne viser frem det nyeste nye av produkter og utstyr. Som en del av arrangementet inngår også en tre-retters festmiddag og underholdning som setter en flott ramme og atmosfære på kvelden.

I 2020 arrangerte vi historiens første digitale TREN-seminar. I et eget digitalt univers kunne alle deltakere besøke våre stands digitalt, laste ned informasjonsbrosjyrer og se videoer, i tillegg til å chatte med alle deltakere og sponsorer.