tren20-logo

21. - 22. oktober 2020 på The Qube Gardermoen

PROGRAMMET FOR HØSTENS TREN20 ER KLART!

Årets tema - SENTERDRIFT - er mer aktuelt enn noen gang for å utveksle erfaringer og sammen løfte blikket for å se fremover. Våre foredragsholdere vil dele sine tanker rundt nye mulighetsrom og hvordan bransjen kan reise seg etter en krevende tid, samtidig som daglig drift er i fokus.

TREN20 vil selvsagt bli avholdt i henhold til myndighetenes retningslinjer i oktober, og vi skal sørge for å arrangere et trygt seminar for alle.

Velkommen som sponsor

For 13. året på rad har vi i CrediCare gleden av å invitere til TREN-seminar 21.–22. oktober 2020 på The Qube Gardermoen. Representanter fra treningssenter over hele Norge kommer for å høre på spennende foredragsholdere, bli inspirert og underholdt.

Som Norges største bransjetreff for treningssenterbransjen er TREN20 stedet for deg som ønsker å bygge merkevare og bli lagt merke til av målgruppen din.

Hvem ser deg på bransjetreffet?

Som sponsor får du tilbringe to innholdsrike dager sammen med eiere, ledere, ansatte og andre leverandører i treningsbransjen. Siden starten i 2008 har antall deltakere både doblet og firdoblet seg. I 2019 hadde vi i overkant av 300 deltakere. Uansett rolle, har de alle til felles at de er interesserte, aktive, sosiale og serviceinnstilte mennesker.

I år vil du som sponsor få enda mer tid i programmet til å knytte flere kontakter og fortelle om produktet ditt. Messeområdet blir et innbydende møtepunkt for utstillere og deltakere i pausene.

Foredragsholdere

Gjert
Ingebrigtsen
Friidrettstrener

Gjert Ingebrigtsen er en profilert og ettertraktet friidrettstrener som har trent sine tre sønner Jakob, Henrik og Filip til flere gullmedaljer og gode prestasjoner. Etter flere nominasjoner ble Gjert Ingebrigtsen i 2019 kåret til "Årets trener" på den årlige Idrettsgallaen.

Steinar
Sagen
Konferansier

Steinar Sagen er komiker, skuespiller og radiopersonlighet. Som programleder i tidenes største norske radiosuksess "Radioresepsjonen", har Steinar rukket å bli en favoritt blant unge og gamle.

Kjersti
Oppen
Direktør, Virke Trening

Kjersti Oppen er direktør i Virke Trening som jobber for å samle bransjen og bidra til økt profesjonalisering. Kjersti har bred erfaring innenfor næringslivet, politikk og kommunikasjon. Hun har et brennende engasjement om å videreutvikle treningsbransjen.

Wenche
Evertsen
Country Manager, SATS Norge

Wenche Evertsen leder til daglig SATS og Fresh Fitness i Norge. Hun har mer enn 15 års erfaring fra treningsbransjen og har et genuint engasjement for senterdrift og ledelse.

Paul
Bedford
Rentention Guru

Dr. Paul Bedford har mer enn 20 års erfaring fra treningsbransjen. Bedford startet som instruktør på et treningssenter og har senere opparbeidet seg en solid akademisk bakgrunn med doktorgrad og MBA på temaet "kundeatferd på treningssenter".

Eva Katrine
Thomsen
CEO, inspartum akademi

Eva Katrine Thomsen er grunnlegger og daglig leder i inspartum akademi, og med over ti års erfaring har hun en genuin lidenskap for gruppetrening. Eva Katrine er forfatter av gruppetreningsdelen i fagboken "Personlig Trener og Gruppeinstuktør".

Takin
Kroop
Digital Sales Coordinator, Fortum

Takin Kroop er Digital Sales Coordinator i Fortum. Kroop har jobbet med et vidt spekter av bedrifter, blant annet som Social Media Manager i Nordic Choice Hotels. Kroop holder flere hundre foredrag både nasjonalt og internasjonalt. Hans høyeste ekspertise er Facebook som en markedsføringskanal - og han brenner for digitale medier.

David Thams
Breien
Key Account Manager, CrediCare

David Thams Breien er Key Account Manager og en del av teamet trening i CrediCare. David har erfaring som instruktør fra treningssenterbransjen og forsvaret. Han har jobbet som Key Account Manager i sportsbransjen og var en av gründerne i et eventbyrå med fokus på friluft og aktivitet. David har tidligere konkurrert aktivt på nasjonalt nivå innenfor styrkeløft og vektløfting.

Øystein
Pettersen
Skiløper

Øystein "Pølsa" Pettersen har i en årrekke vært profesjonell skiløper med flere gode prestasjoner - blant annet OL-gull i Vancouver. Gjennom sin karriere som toppidrettsutøver har Pettersen særlig vært opptatt av hva som ligger bak presentasjonene og hvem man vil være.

Kjetil
Larsen
Daglig leder, Sterk Helse

Kjetil Larsen er daglig leder og er en av gründerne bak Sterk Helse, et helhetlig trenings- og helsekonsept i Oslo. Kjetil har mange års erfaring som fysioterapeut og personlig trener, og har oppnådd stor suksess med å kombinere fysikalsk behandling og trening.

Argjent
Ahmeti
Personlig trener

Argjent Ahmeti er personlig trener og foredragsholder. I løpet av sin karriere har Argjent vært en av de som har omsatt for mest og gjennomført flest PT-timer i løpet av et år - i 2018 var han Norges mestselgende. I tillegg til å jobbe som PT, har Ahmeti også skrevet boken "Veien til fullbooket".

 

Henrik
Westgaard
Personlig trener

Henrik Westgaard har jobbet som personlig trener siden 2009, og de siste fem årene har han vært en av de mestselgende i Norge. Westgaard jobber som PT-ansvarlig på Bare Trening i Sør-kjeden.

Amir
Majedi
Personlig trener

Amir Majedi er lidenskapelig opptatt av salgprosessen til en personlig trener. Til daglig jobber han som personlig trener - i tillegg til å holde foredrag om yrket. I 2019 ble han kåret til årets mestselgende PT i EVO-kjeden.

Program

21. OKTOBER

09.00
Registrering og åpning av messeområdet

I messeområdet finner du mange spennende utstillere.

10.00
Velkommen til TREN20

Børge Klakegg | CEO CrediCare

10.20
Møt årets konferansier

Steinar Sagen

10.30
Muligheter og utfordringer som ligger i en krise

Kjersti Oppen | Direktør Virke Trening
Kjersti vil snakke om endringer i Norge og globalt under krisen - innsikt og eksempler på innovasjon og muligheter. Hvordan kan dette styrke treningsbransjen som folkehelseaktør og hvordan drive bransjen videre etter lockdown?

11.00
Hvem vil du være?

Øystein Pettersen | Skiløper
Øystein inspirerer, motiverer og gir deg kunnskap til å stille deg selv spørsmålet om hvem du vil være. Resultater er konsekvenser - og dette begynner med deg.

12.00
Lunsj og mingling med sponsorer i messeområdet
13.00
Ledelse og rekruttering av medlemmer

Dr. Paul Bedford | Retention Guru
Treningsbransje er i ferd med å reise seg etter Covid-19 og det er viktig å forstå hva som er den nye normalen. I dette innlegget vil Dr. Paul Bedford gi deg eksempler fra hele verden for å gi deg innspill til hvordan forstå, fornye og vokse videre post lockdown.

14.00
Bransjecase, SATS: Hvordan håndtere hverdagen etter Covid-19

Wenche Evertsen, Country Manager Norge
Treningssenterbransjen må trolig forholde seg til strengere standarder, flere begrensinger og nye rutiner i lang tid fremover. Wenche gir et innblikk i hvordan SATS har taklet Covid-19 krisen, hva de har lært, og sitt perspektiv på hva som skal til for å drifte et treningssenter best mulig i tiden fremover.

14.45
Pause og lett servering
15.15
Hvordan lykkes med gruppetrening etter Covid-19?

Eva Katrine Thomsen | inspartum akademi
Basert på over ti års erfaring fra treningsbransjen og et brennende engasjement for gruppetrening, gir Thomsen deg konkrete tips for hvordan du skal lykkes.

16.30
Treningsøkt med Casall

TREN20's gullsponsor, Casall, inviterer til en effektiv, morsom og utfordrende bootcamp på 45 min. Treningsøkten blir ledet av erfarne PT-er fra AFPT. Det er begrenset med plasser - egen påmelding kommer.

19.00
Festmiddag og underholdning

Mer informasjon kommer.

22. OKTOBER

09.00
Velkommen

Steinar Sagen | Konferansier

09.10
Tallene bør du fokusere på

David Thams Breien | CrediCare
Er du bevisst på hvilke muligheter senteret ditt kan få av å lese rapportene du har tilgjengelig? David forteller deg hvilke tall du bør fokusere på slik at du enklere kan drifte treningssenteret ditt.

09.35
Bransjecase, Sterk Helse: Hvordan møte et marked med stor konkurranse?

Kjetil Larsen | Daglig leder
Norske treningssentre konkurrerer i dag nesten utelukkende på lavest mulig pris - tar vi godt nok betalt for tilbudet vi leverer? Hvordan kan et treningssenter skille seg ut i et hav av konkurrenter?

10.05
Hvordan skape resultater i sosiale medier?

Takin Kroop | Digital Sales Coordinator
Covid-19 og langvarig lockdown for treningssenterbransjen har gitt endringer i hvordan vi forholder oss til sosiale medier. I dette foredraget gir Kroop deg enkle råd for hvordan du kan skape suksess i sosiale medier og viktigheten av tilstedeværelse for å bygge relasjoner og tillit til medlemmer på sikt.

11.05
Pause og lett servering
11.45
Hvordan lykkes som PT?

Argjent Ahmeti, Henrik Westgaard og Amir Majedi | Personlige trenere
Hvordan har de klart å bli de mestselgende PT-ene de siste årene? Sammen deler PT-trioen sin suksessoppskrift på hvordan du kan lykkes som personlig trener.

12.35
Kunsten å oppdra en verdensmester

Gjert Ingebrigtsen | Friidrettstrener
Hør om hemmelighetene bak det å prestere på toppnivå, få innblikk i Ingebrigtsens spennende reise, og inspirasjon til hvordan du kan utvikle deg til å nå dine ytterste grenser.

13.45
Lunsj og hjemreise

Ønsker du å bli sponsor?

Vi har begrenset antall sponsorplasser tilgjengelig - det er først til mølla! Vi tilbyr forskjellige sponsorpakker, og har noe for enhver smak.

Ta kontakt med oss på tren@credicare.no om du er interessert. Aktuelle sponsorer vil få tilsendt sponsoravtale, og denne må være signert og returnert til oss.

Profil
Begrenset antall
NOK 25 000
Kontakt oss
 • Logoprofilering før og under TREN20
Bronse
Begrenset antall
NOK 45 000
Kontakt oss
 • Logoprofilering før og under TREN20
 • 2 stk dagpakker
 • 3x3 m standplass
Sølv
Begrenset antall
NOK 60 000
Kontakt oss
 • Logoprofilering før og under TREN20
 • 4 stk dagpakker
 • 4x4 m standplass
 • Logoprofilering på giveaways
 • Presentasjon på Facebook og Instagram
Gull
Utsolgt
NOK 80 000
Utsolgt
 • Logoprofilering før og under TREN20
 • 6 stk dagpakker
 • 6x6 m standplass og valgfri plassering
 • Logoprofilering på giveaways
 • Presentasjon på Facebook og Instagram
 • Gjesteartikkel på Senterdrift.no
 • Egen aktivitet på programmet