CC_Tren21_Logo-kvit

DIGITALT SEMINAR

Informasjon kommer!

Her finner du informasjon om fjorårets TREN. Informasjon om TREN21 Digital kommer!

På TREN-seminar møter du deltakere, utstillere og foredragsholdere i et eget digitalt univers. Du og deltakerne kan besøke alle våre stands, laste ned informasjonsbrosjyrer og se videoer, høre inspirerende foredrag, i tillegg til å chatte med alle deltakere og sponsorer.

Alt på en digital plattform

Som utstiller er du representert gjennom en egen digital utstillerstand hvor du bestemmer ønsket design selv. På standen kan du dele informasjonsbrosjyrer, video og linker i tillegg til å kommunisere med deltakere, foredragsholdere og andre utstillere gjennom chat, lyd- og videosamtaler. Du får  målbar statistikk over besøkende, antall nedlastninger og visninger av din stand.

Som utstiller får du tilgang til den digitale plattformen og innholdet ut året.

Hvorfor være sponsor under TREN20 Digital?

Som sponsor er du en viktig del av TREN-seminaret og det er nettopp derfor har vi valgt å gå for en løsning som ivaretar deg som sponsor når vi nå kjører det digitalt. Som sponsor på årets TREN Digital får du:

  • Stor eksponering med en digital stand i TREN20 universet som varer ut 2020
  • Møte kunder og potensielle kunder direkte fra din kontorplass 
  • Mulighet til å oppdatere standen din kontinuerlig, slik at du hele tiden holder deg aktuell for deltakerne 
  • Knytte nye kontakter, samt tilgang til potensielle kunder ved å se deltakernes profil 
  • Kommunisere med deltakere gjennom chat, lyd og video 
  • Målbare resultater og statistikk over aktivitet og besøkende på utstillerstanden 
  • Dele innhold, bilder, videoer, linker og dokumenter med deltakerne 
  • Vise at du er fremtidsrettet og løsningsorientert 
  • Tilgang til foredragene ut 2020, slik du kan se foredragene når det passer deg 
  • Ingen reise- og riggekostnader 

Klikk her for informasjon om sponsorpakkene. 

Foredragsholdere

Gjert
Ingebrigtsen
Friidrettstrener

Gjert Ingebrigtsen er en profilert og ettertraktet friidrettstrener som har trent sine tre sønner Jakob, Henrik og Filip til flere gullmedaljer og gode prestasjoner. Etter flere nominasjoner ble Gjert Ingebrigtsen i 2019 kåret til "Årets trener" på den årlige Idrettsgallaen.

Steinar
Sagen
Konferansier

Steinar Sagen er komiker, skuespiller og radiopersonlighet. Som programleder i tidenes største norske radiosuksess "Radioresepsjonen", har Steinar rukket å bli en favoritt blant unge og gamle.

Kjersti
Oppen
Direktør, Virke Trening

Kjersti Oppen er direktør i Virke Trening som jobber for å samle bransjen og bidra til økt profesjonalisering. Kjersti har bred erfaring innenfor næringslivet, politikk og kommunikasjon. Hun har et brennende engasjement om å videreutvikle treningsbransjen.

Wenche
Evertsen
Country Manager, SATS Norge

Wenche Evertsen leder til daglig SATS og Fresh Fitness i Norge. Hun har mer enn 15 års erfaring fra treningsbransjen og har et genuint engasjement for senterdrift og ledelse.

Paul
Bedford
Rentention Guru

Dr. Paul Bedford har mer enn 20 års erfaring fra treningsbransjen. Bedford startet som instruktør på et treningssenter og har senere opparbeidet seg en solid akademisk bakgrunn med doktorgrad og MBA på temaet "kundeatferd på treningssenter".

Eva Katrine
Thomsen
CEO, inspartum akademi

Eva Katrine Thomsen er grunnlegger og daglig leder i inspartum akademi, og med over ti års erfaring har hun en genuin lidenskap for gruppetrening. Eva Katrine er forfatter av gruppetreningsdelen i fagboken "Personlig Trener og Gruppeinstuktør".

Takin
Kroop
Digital Sales Coordinator, Fortum

Takin Kroop er Social Media Expert. Kroop har jobbet med et vidt spekter av bedrifter, blant annet som Social Media Manager i Nordic Choice Hotels. Kroop holder flere hundre foredrag både nasjonalt og internasjonalt. Hans høyeste ekspertise er Facebook som en markedsføringskanal - og han brenner for digitale medier.

David Thams
Breien
Key Account Manager, CrediCare

David Thams Breien er Key Account Manager og en del av teamet trening i CrediCare. David har erfaring som instruktør fra treningssenterbransjen og forsvaret. Han har jobbet som Key Account Manager i sportsbransjen og var en av gründerne i et eventbyrå med fokus på friluft og aktivitet. David har tidligere konkurrert aktivt på nasjonalt nivå innenfor styrkeløft og vektløfting.

Øystein
Pettersen
Skiløper

Øystein "Pølsa" Pettersen har i en årrekke vært profesjonell skiløper med flere gode prestasjoner - blant annet OL-gull i Vancouver. Gjennom sin karriere som toppidrettsutøver har Pettersen særlig vært opptatt av hva som ligger bak presentasjonene og hvem man vil være.

Kjetil
Larsen
Daglig leder, Sterk Helse

Kjetil Larsen er daglig leder og er en av gründerne bak Sterk Helse, et helhetlig trenings- og helsekonsept i Oslo. Kjetil har mange års erfaring som fysioterapeut og personlig trener, og har oppnådd stor suksess med å kombinere fysikalsk behandling og trening.

Argjent
Ahmeti
Personlig trener

Argjent Ahmeti er personlig trener og foredragsholder. I løpet av sin karriere har Argjent vært en av de som har omsatt for mest og gjennomført flest PT-timer i løpet av et år - i 2018 var han Norges mestselgende. I tillegg til å jobbe som PT, har Ahmeti også skrevet boken "Veien til fullbooket".

 

Henrik
Westgaard
Personlig trener

Henrik Westgaard har jobbet som personlig trener siden 2009, og de siste fem årene har han vært en av de mestselgende i Norge. Westgaard jobber som PT-ansvarlig på Bare Trening i Sør-kjeden.

Amir
Majedi
Personlig trener

Amir Majedi er lidenskapelig opptatt av salgprosessen til en personlig trener. Til daglig jobber han som personlig trener - i tillegg til å holde foredrag om yrket. I 2019 ble han kåret til årets mestselgende PT i EVO-kjeden.

Program 2020

21. OKTOBER

09.00
Åpning

I det digitale messeområdet finner du mange spennende utstillere.

10.00
Velkommen til TREN20

Lisa Mausethagen Hørvel | Sales Manager Fitness

10.10
Møt årets konferansier

Steinar Sagen

10.15
Muligheter og utfordringer som ligger i en krise

Kjersti Oppen | Direktør Virke Trening
Kjersti vil snakke om endringer i Norge og globalt under krisen - innsikt og eksempler på innovasjon og muligheter. Hvordan kan dette styrke treningsbransjen som folkehelseaktør og hvordan drive bransjen videre etter lockdown?

10.40
Hvem vil du være?

Øystein Pettersen | Skiløper
Øystein inspirerer, motiverer og gir deg kunnskap til å stille deg selv spørsmålet om hvem du vil være. Resultater er konsekvenser - og dette begynner med deg.

11.30
Pause og mingling med sponsorer i digitalt messeområde
12.10
Ledelse og rekruttering av medlemmer - Del 1

Dr. Paul Bedford | Retention Guru
Treningsbransje er i ferd med å reise seg etter Covid-19 og det er viktig å forstå hva som er den nye normalen. I dette innlegget vil Dr. Paul Bedford gi deg eksempler fra hele verden for å gi deg innspill til hvordan forstå, fornye og vokse videre post lockdown.

12.40
Bransjecase, SATS: Hvordan håndtere hverdagen etter Covid-19

Wenche Evertsen, Country Manager Norge
Treningssenterbransjen må trolig forholde seg til strengere standarder, flere begrensinger og nye rutiner i lang tid fremover. Wenche gir et innblikk i hvordan SATS har taklet Covid-19 krisen, hva de har lært, og sitt perspektiv på hva som skal til for å drifte et treningssenter best mulig i tiden fremover.

13.10
Hvordan lykkes med gruppetrening etter Covid-19?

Eva Katrine Thomsen | inspartum akademi
Basert på over ti års erfaring fra treningsbransjen og et brennende engasjement for gruppetrening, gir Thomsen deg konkrete tips for hvordan du skal lykkes.

13.45
Ledelse og rekruttering av medlemmer - Del 2

Dr. Paul Bedford | Retention Guru
Bedford har forsket på hva man gjør for å beholde medlemmer på et treningssenter lengst mulig. Han forteller om topp 5 faktorer som påvirker lengden på medlemskap på treningssenter, eller sagt med andre ord…hvordan få folk til å IKKE si opp medlemskapet sitt.

 

22. OKTOBER

10.00
Velkommen

Steinar Sagen | Konferansier

10.05
Tallene bør du fokusere på

David Thams Breien | CrediCare
Er du bevisst på hvilke muligheter senteret ditt kan få av å lese rapportene du har tilgjengelig? David forteller deg hvilke tall du bør fokusere på slik at du enklere kan drifte treningssenteret ditt.

10.30
Bransjecase, Sterk Helse: Hvordan møte et marked med stor konkurranse?

Kjetil Larsen | Daglig leder
Norske treningssentre konkurrerer i dag nesten utelukkende på lavest mulig pris - tar vi godt nok betalt for tilbudet vi leverer? Hvordan kan et treningssenter skille seg ut i et hav av konkurrenter?

11.00
Hvordan skape resultater i sosiale medier?

Takin Kroop | Social Media Expert
Covid-19 og langvarig lockdown for treningssenterbransjen har gitt endringer i hvordan vi forholder oss til sosiale medier. I dette foredraget gir Kroop deg enkle råd for hvordan du kan skape suksess i sosiale medier og viktigheten av tilstedeværelse for å bygge relasjoner og tillit til medlemmer på sikt.

11.35
Pause og mingling med sponsorer i digitalt messeområde
12.15
Hvordan lykkes som PT?

Argjent Ahmeti, Henrik Westgaard og Amir Majedi | Personlige trenere
Hvordan har de klart å bli de mestselgende PT-ene de siste årene? Sammen deler PT-trioen sin suksessoppskrift på hvordan du kan lykkes som personlig trener.

13.00
Kunsten å oppdra en verdensmester

Gjert Ingebrigtsen | Friidrettstrener
Hør om hemmelighetene bak det å prestere på toppnivå, få innblikk i Ingebrigtsens spennende reise, og inspirasjon til hvordan du kan utvikle deg til å nå dine ytterste grenser.

Hva er TREN?

TREN så dagens lys på et lite konferanserom på Gardermoen i 2008. CrediCare inviterte den gang et knippe senterledere og ansatte til en samling for å møtes og bli kjent. Siden den gang har arrangementet mangedoblet seg flere ganger i løpet av de siste 12 årene. Nå møtes flere hundre ansatte, ledere og eiere fra treningssenter og -kjeder over hele landet, på en av Norges største konferansehoteller – The Qube Gardermoen.

Hvert år jobber vi med å arrangere Norges beste samling for treningssenterbransjen i sin helhet. Vi setter tema hvert år, som for eksempel fremtidens treningssenter, omdømme og senterdrift. Vi inviterer eksperter, dyktige inspiratorer og formidlere knyttet til temaene. 

Konferansierer som NRK-profil Live Nelvik, humordronning Else Kåss Furuseth, og komiker Jonna Støme har loset oss gjennom programmer med flere anerkjente navn på plakaten. Treningslege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, tekstdoktor Christine Calvert, trenings- og organisasjonsrådgiver Kristin Øygard, sosiale medier-guru Ida Aalen og Kjetil Andre Aamodt har alle figuert på TREN-scenen.

Hvert år inviterer vi flere og flere produkt- og utstyrsleverandører til arrangementet. I messeområdet finner du mer enn 20 sponsorer som gjerne viser frem det nyeste nye av produkter og utstyr. Som en del av arrangementet inngår også en tre-retters festmiddag og underholdning som setter en flott ramme og atmosfære på kvelden.

I 2020 arrangerte vi historiens første digitale TREN-seminar. Vi møter deg der du er også i 2021. Møt utstillere og foredragsholdere i et eget digitalt univers. Du kan besøke alle våre stands digitalt, laste ned informasjonsbrosjyrer og se videoer, i tillegg til å chatte med alle deltakere og sponsorer.

Ønsker du å bli sponsor?

Kontakt oss