CC TREN21 Logo

GRATIS WEBINAR-SERIE

27. okt | 3. nov | 10. nov | 17. nov

Se programmet

 

Datoen for TREN22 er klar!

Vi er så gira på å treffes igjen fysisk, slik vi har gjort siden 2008! Hold derfor av datoen 31. mars - 1. april 2022 – da håper vi å se deg på Gardermoen. Billetter og mer informasjon kommer! Meld deg på vårt nyhetsbrev for å få informasjon og siste nytt om TREN-seminaret rett i innboksen din.

Abonner på nyhetsbrev

Få med deg TREN21 - helt gratis!

Hver onsdag fra 27. oktober til 17. november kan du lære fra dyktige eksperter i vår webinar-serie - helt gratis! Vi inviterer inn eksperter og kjente ansikter for å snakke om fremtidens treningssenter, medlemssystemer, betalingsoppfølging og økonomi. Se programmet under.

Passer ikke tiden for deg? Ingen fare, webinarene er tilgjengelig gratis i hele november.

Line_Dots_V02

Meld deg på de fire ulike webinardagene:

27. oktober | 3. november | 10. november | 17. november

Program

27. oktober

08.30
Fremtidens treningssenter

Mee Eline Eriksson | Bransjedirektør, Virke Trening

Hvordan kan Norge bli det første landet i verden som øker befolkningens aktivitet og fysiske helse gjennom bruk av treningssentre? Med en treningssenterbransje i utvikling kommer Virke Trening med sine perspektiv og planer for fremtiden.

 

09.05
Utvikling som våpen for å bli verdens beste skiskytternasjon

Harri Luchsinger | Utviklingssjef, NSSF

Utviklingssjef Harri Luchsinger i Norges Skiskytterforbund (NSSF) kommer for å dele hvordan de arbeider for å utvikle sine lag for fremtiden. I dette webinaret vil du også få utviklingssjefens personlige betraktninger om hvordan treningssentrene kan utvikle seg videre.

Se opptak

3. november

08.30
Hva bør du tenke på ved valg av medlemssystem?

Medlemssystemer | BRP, Eziteq, Perfect Gym, Sics, ABEL Technologies og Xakt

Det finnes mange medlemssystemer i den norske treningssenterbransjen. Hvordan skal senteret ditt velge riktig og hvilken rolle spiller medlemssystemene for den daglige driften? I dette webinaret har vi invitert inn medlemssystemene til å presentere seg, og fortelle hvordan de tilpasser seg en bransje i endring.

Se opptak

 

10. november

08.30
Hvordan bruke scenariotenking som driver for suksess?

Claus Gladyszak | Strategisk rådgiver, Innovasjon Norge

Pandemien traff treningssentrene og reiselivet hardt. Aktører i reiselivsbransjen har nå brukt scenariotenkning for å være bedre forberedt dersom noe uventet igjen vil inntreffe. Kan treningssenterbransjen gjøre det samme? Claus Gladyszak vil vise oss eksempler på teknikker og verktøy for å gjøre bedriften og treningssenteret ditt bedre forberedt på en usikker fremtid.  

09.05
Øk inntjeningen på treningssenteret ditt

Runhild Fedøy | Customer Success Manager, CrediCare

Få nyttige tips av Runhild til hvordan du med enkle grep og gode rapporter kan forbedre betalingsgraden til treningssenteret ditt. Er du bevisst på hvor mye omsetning og inntekt du går glipp av på grunn av manglende kontaktinformasjon? Har du oversikt over verdien av dine ubetalte medlemsavgifter? Dette er tips du ikke har råd til å gå glipp av.

Se opptak

17. november

08.30
Bransjecase: Slik skaper Puls Førde den gode medlemsopplevelsen

Eirik Flatjord | Medeier av Puls Førde

Medlemmene er det viktigste et treningssenter har, så hvordan kan man ivareta de best mulig? Bli med når Puls Førde deler hvordan de jobber for å lykkes, samt hva de gjør for å skape et godt førsteinntrykk og lojale medlemmer.

09.05
Ditt medlem - vårt ansvar!

Britt-Jeanette Haram | Leder for kundeservice, CrediCare

Britt-Jeanette Ommedal Haram viser deg hvordan CrediCare ivaretar, kommuniserer og hjelper dine medlemmer i betalingsprosessen. Her får du vite hvilke spørsmål dine medlemmer stiller rundt betaling og inkasso, samt hvordan CrediCare jobber for å øke løsningsgraden din.

Se opptak

Foredragsholdere

Mee Eline
Eriksson
Bransjedirektør, Virke Trening

Mee Eline Eriksson er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo, og har tidligere jobbet i kommunal- og regionaldepartementet med næringsrettede virkemidler.

Harri
Luchsinger
Utviklingssjef, Norges Skiskytterforbund

Som utviklingssjef utgjør Harri en viktig del av prestasjonene i norsk skiskyting. Med sin bakgrunn fra bevegelsesvitenskap bruker Harri teknologi og forskning for å utvikle utøverne og idretten. Harri har hovedansvar for alt av felttesting, analyse av skyteteknikk og forberedelser inn mot mesterskap.

Runhild
Fedøy
Customer Success Manager, CrediCare

Runhild Fedøy er Customer Success Manager i CrediCare, og er ansvarlig for oppfølging og rådgivning av våre kunder i treningssenterbransjen.

Hun har jobbet i CrediCare siden 2017 og har tidligere erfaring fra bank og finans. Runhild brenner for å gi våre kunder den beste kundeopplevelsen, enten det er rådgivning eller veiledning i bruken av CrediCare sine betalingsløsninger.

Britt-Jeanette
Haram
Leder for Kundeservice, CrediCare

Britt-Jeanette Haram er leder for medlemsservice og kundeservice i CrediCare. Hun er opptatt av å sikre kvalitet i saksbehandling og service på kundesenteret.

Britt-Jeanette har jobbet med innfordring i CrediCare siden 2014 og har tidligere 12 års erfaring fra bankvirksomhet.

Eirik
Flatjord
Medeier, Puls Førde

Eirik Flatjord er medeier og personlig trener ved treningssenteret Puls i Førde. Han har bakgrunn fra Norges Idrettshøyskole og er utdannet prestasjonstrener, personlig trener og kostholdsveileder.

Eirik er den mestselgende PT-en i Førde og har 12 års erfaring i bransjen.

Claus
Gladyszak
Strategisk rådgiver, Innovasjon Norge

Gladyszak har spesialkompetanse på innovasjon i forretningsmodeller og er sertifisert rådgiver fra Strategyzer Academy. Han har også erfaring og kompetanse innen merkevarebygging og bærekraftig forretningsutvikling, og har tidligere jobbet i TV2 og Vizrt.

Marius
Andersson
Daglig leder, Astrofarm - partner av BRP Systems

Som daglig leder av Astrofarm har Marius det kommersielle ansvaret for BRP Systems i Norge. Marius har jobbet med teknologi i 25 år og med systemer for treningsbransjen i 15 år. Teknologi har vært en viktig del av hverdagen til Marius både på utviklings- og driftssiden. Gjennom eierskap har Marius også erfaring med driftssiden av treningssentre.

Mauricio
Diaz
Daglig leder, Eziteq

Mauricio Diaz er daglig leder i Eziteq, et selskap med mange års erfaring fra treningsbransjen. Han jobber tett med kundene for å finne ut av behovene, og bruker dette aktivt ved videreutvikling av Eziteq. Målet til Eziteq er at de alltid skal oppleves som sikkert, intuitivt og effektivt.

Peter
Croft
Chief Strategy Officer, Perfect Gym

Peter Croft, Chief Strategy Officer i Perfect Gym, er en erfaren seniorleder innenfor trenings- og helsebransjen. Hans ekspertise er å skape og levere kommersiell vekst gjennom tankeledelse, markedsutvikling og digital innovasjon. 

Magne
Rønningen
Salgsansvarlig, SICS System

Magne Rønningen er salgsansvarlig i SICS System. Han har bakgrunn fra flere bransjer og har blant annet vært senterleder for SATS Njårdhallen og Sportsklubb Vest. Rønningen er mannen å ta kontakt med om du vil vite mer om SICS medlemssystem, adgangskontroll og mulighetene systemet gir deg.

Simon
Laugsand
Administrerende direktør ABEL Tecnhologies

Simon Laugsand er administrerende direktør i ABEL Technologies AS og en av gründerne bak ABEL-plattformen. Simon har 10 års erfaring som personlig trener og 7 år som profesjonell fotballspiller, i tillegg til at han har studert klinisk ernæringsfysiologi ved Universitetet i Tromsø. Han har et mål om å få 80% av Norges befolkning inn på treningssentre gjennom å hjelpe treningssentrene med å tilby PT-tjenester av flere varianter og til flere ulike prisklasser, samt å hjelpe PT-ene til å drifte sine operasjoner mer effektivt og lønnsomt.

Per Erik
Bjerksæter
Produktsjef, Sodvin - Xakt

Per Erik Bjerksæter er produktsjef i Sodvin for  medlemsystemet Xakt. Han har jobbet i treningssenterbransjen de siste 12-13 årene, og har derfor god bransjekunnskap. Per Erik er ansvarlig for videreutviklingen av Xakt Medlem.

Ønsker du å bli sponsor?

Våre sponsorer er en viktig del av TRENog vi gleder oss til å møte dem i vårt messeområde på Gardermoen i 2022. Ikke minst gleder vi oss til å se hvilke nye og spennende produkter og tjenester leverandørene kommer til å stille ut.

Vi er stolte av å samarbeide med Virke Trening, Antidoping Norge og IHRSA.

Er du leverandør og ønsker å være sponsor på TREN22? Kontakt oss på tren@credicare.no.

Kontakt oss

Hva er TREN?

TREN-seminaret så dagens lys på et lite konferanserom på Gardermoen i 2008. CrediCare inviterte den gang et knippe senterledere og ansatte til en samling for å møtes og bli kjent. Siden den gang har arrangementet mangedoblet seg flere ganger i løpet av de siste 12 årene. Nå møtes flere hundre ansatte, ledere og eiere fra treningssenter og -kjeder over hele landet, på et av Norges største konferansehoteller på Gardermoen.

Hvert år jobber vi med å arrangere Norges beste samling for treningssenterbransjen i sin helhet. Vi setter tema hvert år, som for eksempel fremtidens treningssenter, omdømme og senterdrift. Vi inviterer eksperter, dyktige inspiratorer og formidlere knyttet til temaene. 

Konferansierer som NRK-profil Live Nelvik, humordronning Else Kåss Furuseth, og komiker Jonna Støme har loset oss gjennom programmer med flere anerkjente navn på plakaten. Treningslege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, tekstdoktor Christine Calvert, trenings- og organisasjonsrådgiver Kristin Øygard, sosiale medier-guru Ida Aalen og Kjetil Andre Aamodt har alle figuert på TREN-scenen.

Hvert år inviterer vi flere og flere produkt- og utstyrsleverandører til arrangementet. I messeområdet finner du mer enn 20 sponsorer som gjerne viser frem det nyeste nye av produkter og utstyr. Som en del av arrangementet inngår også en tre-retters festmiddag og underholdning som setter en flott ramme og atmosfære på kvelden.

I 2020 arrangerte vi historiens første digitale TREN-seminar. I et eget digitalt univers kunne alle deltakere besøke våre stands digitalt, laste ned informasjonsbrosjyrer og se videoer, i tillegg til å chatte med alle deltakere og sponsorer.