tren20-logo

 

NY DATO FOR TREN20 ER 21.-22. OKTOBER 2020!

Treningssenterbransjen er inne i en krevende tid, men vi tror at det fremover blir viktigere enn noen gang å samle bransjen for og utveksle erfaringer, og løfte blikket i en utfordrende hverdag.

TREN20 vil selvsagt bli avholdt i henhold til myndighetenes retningslinjer i oktober, og vi skal sørge for å arrangere et trygt seminar for alle. Mer informasjon blir lansert fortløpende. 

Velkommen som sponsor

For 13. året på rad har vi i CrediCare gleden av å invitere til TREN-seminar 21.–22. oktober 2020 på The Qube Gardermoen. Representanter fra treningssenter over hele Norge kommer for å høre på spennende foredragsholdere, bli inspirert og underholdt.

Som Norges største bransjetreff for treningssenterbransjen er TREN20 stedet for deg som ønsker å bygge merkevare og bli lagt merke til av målgruppen din.

Hvem ser deg på bransjetreffet?

Som sponsor får du tilbringe to innholdsrike dager sammen med eiere, ledere, ansatte og andre leverandører i treningsbransjen. Siden starten i 2008 har antall deltakere både doblet og firdoblet seg. I 2019 hadde vi i overkant av 300 deltakere. Uansett rolle, har de alle til felles at de er interesserte, aktive, sosiale og serviceinnstilte mennesker.

I år vil du som sponsor få enda mer tid i programmet til å knytte flere kontakter og fortelle om produktet ditt. Messeområdet blir et innbydende møtepunkt for utstillere og deltakere i pausene.

Program

Hvordan drifter man et treningssenter best mulig etter utfordringene bransjen har vært igjennom i 2020? Årets tema er senterdrift. Vi henter inn foredragsholdere som har erfaringer fra senterdrift, som kan gi dere relevante verktøy eller som rett og slett kan inspirere og gi dere et løft på veien videre. Foredragsholdere annonseres fortløpende. Følg med!

Foredragsholdere

Gjert
Ingebrigtsen
Friidrettstrener

Gjert Ingebrigtsen er en profilert og ettertraktet friidrettstrener som har trent sine tre sønner Jakob, Henrik og Filip til flere gullmedaljer og gode prestasjoner. Etter flere nominasjoner ble Gjert Ingebrigtsen i 2019 kåret til "Årets trener" på den årlige Idrettsgallaen.

Øystein
Pettersen
Skiløper

Øystein "Pølsa" Pettersen har i en årrekke vært profesjonell skiløper med flere gode prestasjoner - blant annet OL-gull i Vancouver. Gjennom sin karriere som toppidrettsutøver har Pettersen særlig vært opptatt av hva som ligger bak presentasjonene og hvem man vil være.

Paul
Bedford
Rentention Guru

Dr. Paul Bedford har mer enn 20 års erfaring fra treningsbransjen. Bedford startet som instruktør på et treningssenter og har senere opparbeidet seg en solid akademisk bakgrunn med doktorgrad og MBA på temaet "kundeatferd på treningssenter".

Argjent
Ahmeti
Personlig trener

Argjent Ahmeti er personlig trener og foredragsholder. I løpet av sin karriere har Argjent vært en av de som har omsatt for mest og gjennomført flest PT-timer i løpet av et år - i 2018 var han Norges mestselgende. I tillegg til å jobbe som PT, har Ahmeti også skrevet boken "Veien til fullbooket".

 

Amir
Ahmeti
Personlig trener

Amir Majedi er lidenskapelig opptatt av salgprosessen til en personlig trener. Til daglig jobber han som personlig trener - i tillegg til å holde foredrag om yrket. I 2019 ble han kåret til årets mestselgende PT i EVO-kjeden.

Henrik
Westgaard
Personlig trener

Henrik Westgaard har jobbet som personlig trener siden 2009, og de siste fem årene har han vært en av de mestselgende i Norge. Westgaard jobber som PT-ansvarlig på Bare Trening i Sør-kjeden.

Takin
Kroop
Social Media Manager, Nordic Choice Hotels

Takin Kroop er sosiale medier-sjef i Nordic Choice Hotels. Kroop har jobbet med et vidt spekter av bedrifter, og holder flere hundre foredrag både nasjonalt og internasjonalt. Hans høyeste ekspertise er Facebook som en markedsføringskanal - og han brenner for digitale medier.

Eva Katrine
Thomsen
CEO, inspartum akademi

Eva Katrine Thomsen er grunnlegger og daglig leder i inspartum akademi, og med over ti års erfaring har hun en genuin lidenskap for gruppetrening. Eva Katrine er forfatter av gruppetreningsdelen i fagboken "Personlig Trener og Gruppeinstuktør".

David Thams
Breien
Key Account Manager, CrediCare

David Thams Breien er Key Account Manager og en del av teamet trening i CrediCare. David har erfaring som instruktør fra treningssenterbransjen og forsvaret. Han har jobbet som Key Account Manager i sportsbransjen og var en av gründerne i et eventbyrå med fokus på friluft og aktivitet. David har tidligere konkurrert aktivt på nasjonalt nivå innenfor styrkeløft og vektløfting.

Ønsker du å bli sponsor?

Vi har begrenset antall sponsorplasser tilgjengelig - det er først til mølla! Vi tilbyr forskjellige sponsorpakker, og har noe for enhver smak.

Ta kontakt med oss på tren@credicare.no om du er interessert. Aktuelle sponsorer vil få tilsendt sponsoravtale, og denne må være signert og returnert til oss.

Profil
Begrenset antall
NOK 25 000
Kontakt oss
 • Logoprofilering før og under TREN20
Bronse
Begrenset antall
NOK 45 000
Kontakt oss
 • Logoprofilering før og under TREN20
 • 2 stk dagpakker
 • 3x3 m standplass
Sølv
Begrenset antall
NOK 60 000
Kontakt oss
 • Logoprofilering før og under TREN20
 • 4 stk dagpakker
 • 4x4 m standplass
 • Logoprofilering på giveaways
 • Presentasjon på Facebook og Instagram
Gull
Utsolgt
NOK 80 000
Utsolgt
 • Logoprofilering før og under TREN20
 • 6 stk dagpakker
 • 6x6 m standplass og valgfri plassering
 • Logoprofilering på giveaways
 • Presentasjon på Facebook og Instagram
 • Gjesteartikkel på Senterdrift.no
 • Egen aktivitet på programmet