T22_Logo_Hvit (2)

31. mars - 1. april 2022
på Scandic Oslo Airport

Se våre sponsorpakker

 

Bli sponsor av TREN-seminaret

For 15. året på rad har vi i CrediCare gleden av å invitere til TREN-seminar 31. mars – 1. april på Scandic Oslo Airport. Representanter fra treningssenter over hele Norge kommer for å høre på spennende foredragsholdere, bli inspirert og underholdt.

Norges største samlingspunkt for treningsbransjen er stedet for deg som ønsker å bygge merkevaren din og bli lagt merke til av målgruppen din.

Dette får du som sponsor

Som sponsor er du en viktig del av TREN, og vi gleder oss til å møte deg i vårt messeområde på Gardermoen i 2022. Som sponsor på TREN22 får du:

  • Mulighet til å bygge nettverk med beslutningstakere fra bransjen.

  • Unik mulighet for eksponering, salg og merkevarebygging.

  • Profilering i kommunikasjonsløpet til TREN22.

  • Utstillerplass i et messeområde som vi kombinerer mingling og inngang til konferansesalen.

Vi tilbyr fire ulike sponsorpakker: Profilering, Bronse, Sølv og Gull (Kun 1 pakke tilgjengelig).

Klikk her for informasjon om sponsorpakkene.

Hvem møter deg på bransjetreffet?

Som sponsor får du tilbringe to innholdsrike dager sammen med eiere, ledere, ansatte og andre leverandører i treningsbransjen. Siden starten i 2008 har antall deltakere både doblet og firdoblet seg. I 2019 hadde vi i overkant 300 deltakere. Uansett rolle, har alle deltakere til felles at de er aktive og interesserte i trening og folkehelse.

I år vil du som sponsor få mer tid i programmet til å knytte flere kontakter og fortelle om produktet ditt. Messeområdet blir et innbydende møtepunkt for utstillere og deltakere i pausene.

Ønsker du å bli sponsor?

Vi har begrenset antall sponsorplasser tilgjengelig - det er først til mølla prinsippet som gjelder! Vi tilbyr forskjellige sponsorpakker, og har noe for enhver smak. 

Ta kontakt med oss på tren@credicare.no om du er interessert. Aktuelle sponsorer vil få tilsendt sponsoravtale som må signeres og returneres til oss. 

 

Kontakt oss

Hva er TREN?

TREN-seminaret så dagens lys på et lite konferanserom på Gardermoen i 2008. CrediCare inviterte den gang et knippe senterledere og ansatte til en samling for å møtes og bli kjent. Siden den gang har arrangementet mangedoblet seg flere ganger i løpet av de siste 12 årene. Nå møtes flere hundre ansatte, ledere og eiere fra treningssenter og -kjeder over hele landet, på et av Norges største konferansehoteller på Gardermoen.


Hvert år jobber vi med å arrangere Norges beste samling for treningssenterbransjen. Vi setter tema hvert år, som for eksempel fremtidens treningssenter, omdømme og senterdrift. Vi inviterer eksperter, dyktige inspiratorer og formidlere knyttet til temaene.

Konferansierer som NRK-profil Live Nelvik, humordronning Else Kåss Furuseth, og komiker Jonna Støme har loset oss gjennom programmer med flere anerkjente navn på plakaten. Treningslege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, tekstdoktor Christine Calvert, trenings- og organisasjonsrådgiver Kristin Øygard, sosiale medier-guru Ida Aalen og Kjetil Andre Aamodt har alle figuert på TREN-scenen.

Hvert år inviterer vi flere og flere produkt- og utstyrsleverandører til arrangementet. I messeområdet finner du opptil 20 sponsorer som gjerne viser frem det nyeste nye av produkter og utstyr. Som en del av arrangementet inngår også en tre-retters festmiddag og underholdning som setter en flott ramme og atmosfære på kvelden.

I 2020 arrangerte vi historiens første digitale TREN-seminar. I et eget digitalt univers kunne alle deltakere besøke våre stands digitalt, laste ned informasjonsbrosjyrer og se videoer, i tillegg til å chatte med alle deltakere og sponsorer.