CC_Tren21_Logo-kvit

DIGITALT SEMINAR


27. - 28. oktober

Datoen er klar!

TREN21 Digital arrangeres 27. - 28. oktober. Med vår digitale plattform ønsker vi å bygge et profesjonelt nettverk og være en digital møteplass for bransjen. Her kan alle deltakere, leverandører og foredragsholdere dele erfaringer, få ny kunnskap og ikke minst, knytte relasjoner og snakke sammen via chat, lyd- og videosamtaler.

Program og påmelding kommer! I mellomtiden kan du melde deg på vårt nyhetsbrev for å få siste nytt.

Abonner på nyhetsbrev

Møt våre sponsorer i digitalt utstillerområde

Våre sponsorer er en viktig del av TREN - derfor opprettholder vi messeområdet slik at du kan holde deg oppdatert på alt det nye fra våre spennende leverandører.

Utstillerne vil bli representert gjennom egne digitale utstillerstander hvor du får informasjon om deres løsninger og produkter, samtidig som du kan chatte eller ha videosamtaler med de fra standen.

Vi er stolte av å samarbeide med Virke Trening, Antidoping Norge og IHRSA.

Hva er TREN?

TREN så dagens lys på et lite konferanserom på Gardermoen i 2008. CrediCare inviterte den gang et knippe senterledere og ansatte til en samling for å møtes og bli kjent. Siden den gang har arrangementet mangedoblet seg flere ganger i løpet av de siste 12 årene. Nå møtes flere hundre ansatte, ledere og eiere fra treningssenter og -kjeder over hele landet, på en av Norges største konferansehoteller – The Qube Gardermoen.

Hvert år jobber vi med å arrangere Norges beste samling for treningssenterbransjen i sin helhet. Vi setter tema hvert år, som for eksempel fremtidens treningssenter, omdømme og senterdrift. Vi inviterer eksperter, dyktige inspiratorer og formidlere knyttet til temaene. 

Konferansierer som NRK-profil Live Nelvik, humordronning Else Kåss Furuseth, og komiker Jonna Støme har loset oss gjennom programmer med flere anerkjente navn på plakaten. Treningslege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, tekstdoktor Christine Calvert, trenings- og organisasjonsrådgiver Kristin Øygard, sosiale medier-guru Ida Aalen og Kjetil Andre Aamodt har alle figuert på TREN-scenen.

Hvert år inviterer vi flere og flere produkt- og utstyrsleverandører til arrangementet. I messeområdet finner du mer enn 20 sponsorer som gjerne viser frem det nyeste nye av produkter og utstyr. Som en del av arrangementet inngår også en tre-retters festmiddag og underholdning som setter en flott ramme og atmosfære på kvelden.

I 2020 arrangerte vi historiens første digitale TREN-seminar. Vi møter deg der du er også i 2021. Møt utstillere og foredragsholdere i et eget digitalt univers. Du kan besøke alle våre stands digitalt, laste ned informasjonsbrosjyrer og se videoer, i tillegg til å chatte med alle deltakere og sponsorer.