tren20-logo

 

NY DATO FOR TREN20 ER 21.-22. OKTOBER 2020!

Treningssenterbransjen er inne i en krevende tid, men vi tror at det fremover blir viktigere enn noen gang å samle bransjen for og utveksle erfaringer, og løfte blikket i en utfordrende hverdag. 

TREN20 vil selvsagt bli avholdt i henhold til myndighetenes retningslinjer i oktober, og vi skal sørge for å arrangere et trygt seminar for alle. 

Følg med, vi oppdaterer denne siden jevnlig med program, foredragsholdere og praktisk informasjon.

Praktisk informasjon

Har du kjøpt TREN20-billetter til arrangementet i mars, er billettene gyldige til høsten også. Dette gjelder både inngangsbillett og overnatting på hotell som er kjøpt via oss. Om du ikke har anledning til å delta på høstens TREN, kan du overføre billetten din til noen andre. Send e-post til tren@credicare.no og merk henvendelsen din med “Navneendring”, så løser vi det.

Hotellet Clarion Hotel & Congress Oslo Airport ligger i tilknytning til The Qube Gardermoen, og er et romslig hotell tilpasset konferanser. Du planlegger selv reisen til Gardermoen. Passer det best å ankomme dagen før, kan du bestille ekstra tilslutningsdøgn på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport når du bestiller TREN-billetter.

Påmelding

Du kan melde deg og dine kollegaer på TREN20 via TicketCo. Du betaler både deltakeravgift og hotellopphold via TicketCo, men du kan også velge å få tilsendt faktura ved påmelding av større grupper. Send e-post til tren@credicare.no om du ønsker å betale med faktura. Vi gjør oppmerksom på at alle priser er inkludert mva. Påmeldingen er bindende. 

Utstillere og samarbeidspartnere

Hvert år ønsker vi velkommen til tjeneste- og utstyrsleverandører som tilbyr produkter og tjenester som er relevante for dere som jobber i den norske treningsbransjen. Oversikt over hvem som stiller ut i messeområdet finner du her.

I år som i fjor er vi stolte av å samarbeide med Virke Trening, Antidoping Norge og IHRSA.

Foredragsholdere

Gjert
Ingebrigtsen
Friidrettstrener

Gjert Ingebrigtsen er en profilert og ettertraktet friidrettstrener som har trent sine tre sønner Jakob, Henrik og Filip til flere gullmedaljer og gode prestasjoner. Etter flere nominasjoner ble Gjert Ingebrigtsen i 2019 kåret til "Årets trener" på den årlige Idrettsgallaen.

Øystein
Pettersen
Skiløper

Øystein "Pølsa" Pettersen har i en årrekke vært profesjonell skiløper med flere gode prestasjoner - blant annet OL-gull i Vancouver. Gjennom sin karriere som toppidrettsutøver har Pettersen særlig vært opptatt av hva som ligger bak presentasjonene og hvem man vil være.

David Thams
Breien
Key Account Manager, CrediCare

David Thams Breien er Key Account Manager og en del av teamet trening i CrediCare. David har erfaring som instruktør fra treningssenterbransjen og forsvaret. Han har jobbet som Key Account Manager i sportsbransjen og var en av gründerne i et eventbyrå med fokus på friluft og aktivitet. David har tidligere konkurrert aktivt på nasjonalt nivå innenfor styrkeløft og vektløfting.

Program

Hvordan drifter man et treningssenter best mulig etter utfordringene bransjen har vært igjennom i 2020? Årets tema er senterdrift. Vi henter inn foredragsholdere som har erfaringer fra senterdrift, som kan gi dere relevante verktøy eller som rett og slett kan inspirere og gi dere et løft på veien videre. Foredragsholdere annonseres fortløpende. Følg med!

Hva er TREN?

TREN så dagens lys på et lite konferanserom på Gardermoen i 2008. CrediCare inviterte den gang til et knippe senterledere og ansatte til en samling for å møtes å bli kjent. Siden den gang har arrangementet mangedoblet seg flere ganger i løpet av de siste 12 årene. Nå møtes flere hundre ansatte, ledere og eiere fra treningssenter og -kjeder over hele landet, på en av Norges største konferansehoteller – The Qube Gardermoen.

Hvert år jobber vi med å arrangere Norges beste samling for treningsbransjen i sin helhet. Vi setter tema hvert år som for eksempel fremtidens treningssenter, omdømme og senterdrift. og inviterer eksperter, dyktige inspiratorer og formidlere knyttet til temaene. 

Konferansierer som NRK-profil Live Nelvik, humordronning Else Kåss Furuseth, og komier Jonna Støme har loset oss gjennom programmer med flere anerkjente navn på plakaten. Treningslege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, tekstdoktor Christine Calvert, trenings- og organisasjonsrådgiver Kristin Øygard, sosiale medier-guru Ida Aalen og Kjetil Andre Aamodt har alle figuert på TREN-scenen. 

Hvert år inviterer vi flere og flere produkt- og utstyrsleverandører til arrangementet. I messeområdet finner du mer enn 20 sponsorer som gjerne viser frem det nyeste nye av produkter og utstyr. Som del av arrangementet inngår også en tre-retters festmiddag og underholdning som setter en flott ramme og atmosfære på kvelden.