T22_Logo_Hvit (2)

31- mars - 1. april 2022


Scandic Oslo Airport

 

TREN22-billetter slippes i januar!

Vi gleder oss til å endelig kunne samle verdens beste bransje i 2022! Hold av datoen 31. mars - 1. april 2022 på Scandic Oslo Airport! Det blir faglig påfyll fra dyktige folk, nettverking med treningssenterbransjen og leverandører, og ikke minst festmiddag og underholdning som en avslutning på det hele. Vil du bli med? Meld deg på vårt nyhetsbrev her, så får du oppdateringer når vi slipper Early-bird billetter i januar!

Abonner på nyhetsbrev

Møt våre sponsorer i 2022!

Våre sponsorer er en viktig del av TRENog vi gleder oss til å møte dem i vårt messeområde på Gardermoen i 2022. Ikke minst gleder vi oss til å se hvilke nye og spennende produkter og tjenester leverandørene kommer til å stille ut.

Vi er stolte av å samarbeide med Virke Trening, Antidoping Norge og IHRSA.

Er du leverandør og ønsker å være sponsor på TREN22? Se våre sponsorpakker her.

Hva er TREN-seminaret?

TREN-seminaret så dagens lys på et lite konferanserom på Gardermoen i 2008. CrediCare inviterte den gang et knippe senterledere og ansatte til en samling for å møtes og bli kjent. Siden den gang har arrangementet mangedoblet seg flere ganger i løpet av de siste 12 årene. Nå møtes flere hundre ansatte, ledere og eiere fra treningssenter og -kjeder over hele landet, på et av Norges største konferansehoteller på Gardermoen.

Hvert år jobber vi med å arrangere Norges beste samling for treningssenterbransjen i sin helhet. Vi setter tema hvert år, som for eksempel fremtidens treningssenter, omdømme og senterdrift. Vi inviterer eksperter, dyktige inspiratorer og formidlere knyttet til temaene. 

Konferansierer som NRK-profil Live Nelvik, humordronning Else Kåss Furuseth, og komiker Jonna Støme har loset oss gjennom programmer med flere anerkjente navn på plakaten. Treningslege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, tekstdoktor Christine Calvert, trenings- og organisasjonsrådgiver Kristin Øygard, sosiale medier-guru Ida Aalen og Kjetil Andre Aamodt har alle figuert på TREN-scenen.

Hvert år inviterer vi flere og flere produkt- og utstyrsleverandører til arrangementet. I messeområdet finner du mer enn 20 sponsorer som gjerne viser frem det nyeste nye av produkter og utstyr. Som en del av arrangementet inngår også en tre-retters festmiddag og underholdning som setter en flott ramme og atmosfære på kvelden.

I 2020 arrangerte vi historiens første digitale TREN-seminar. I et eget digitalt univers kunne alle deltakere besøke alle våre stands digitalt, laste ned informasjonsbrosjyrer og se videoer, i tillegg til å chatte med alle deltakere og sponsorer.