tren20-logo

12.–13. mars 2020
The Qube Gardermoen

Bli med på TREN20!

Hvordan kan du og kollegaene dine gjøre treningssenteret deres enda bedre? Årets tema er senterdrift. På TREN 12. - 13. mars får du svar! Treff gode kollegaer og stift nye bekjentskaper, opplev spennende foredrag, bli oppdatert på det nyeste nye fra tjeneste- og utstyrsleverandørene, og ikke minst – ha det moro!

Meld deg på nå!

Praktisk informasjon

Du melder deg og dine kollegaer på TREN via TicketCo. Du betaler både deltakeravgift og hotellopphold via TicketCo, men du kan også velge å få tilsendt faktura ved påmelding av større grupper. Send e-post til tren@credicare.no om du ønsker å betale med faktura. Påmeldingen er bindende og det er ikke mulig å få refundert kjøpt billett. Påmeldingsfristen er 2. mars.

Hotellet Clarion Hotel & Congress Oslo Airport ligger i tilknytning til The Qube Gardermoen, og er et romslig hotell tilpasset konferanser. Du planlegger selv reisen til Gardermoen. Passer det best å ankomme dagen før, kan du bestille ekstra tilslutningsdøgn på Clarion Hotel & Congress Oslo Airport.

Utstillere og samarbeidspartnere

Hvert år ønsker vi velkommen til tjeneste- og utstyrsleverandører som tilbyr produkter og tjenester som er relevante for dere som jobber i den norske treningsbransjen. Oversikt over hvem som stiller ut i messeområdet finner du her.

I år som i fjor er vi stolte av å samarbeide med Virke Trening, Antidoping Norge, IHRSA og Oslofjord Fitness Convention.

Foredragsholdere

Tore
Sagen
Konferansier

Komiker, programleder og skuespiller Tore Sagen skal lose oss gjennom programmet. Sagen er blant annet kjent fra NRK-serien «Side om Side» og er én av de tre bak radioprogrammet «Radioresepsjonen».

Gjert
Ingebrigtsen
Friidrettstrener

Gjert Ingebrigtsen er en profilert og ettertraktet friidrettstrener som har trent sine tre sønner Jakob, Henrik og Filip til flere gullmedaljer og gode prestasjoner. Etter flere nominasjoner ble Gjert Ingebrigtsen i 2019 kåret til "Årets trener" på den årlige Idrettsgallaen.

Øystein
Pettersen
Skiløper

Øystein "Pølsa" Pettersen har i en årrekke vært profesjonell skiløper med flere gode prestasjoner - blant annet OL-gull i Vancouver. Gjennom sin karriere som toppidrettsutøver har Pettersen særlig vært opptatt av hva som ligger bak presentasjonene og hvem man vil være.

Paul
Bedford
Retention Guru

Dr. Paul Bedford har mer en 20 års erfaring fra treningsbransjen. Bedford startet som instruktør på et treningssenter og har senere opparbeidet seg en solid akademisk bakgrunn med doktorgrad og MBA på temaet "kundeatferd på treningssenter".

Argjent
Ahmeti
Personlig trener

Argjent Ahmeti er personlig trener og foredragsholder. I løpet av sin karriere har Argjent vært en av de som har omsatt for mest og gjennomført flest PT-timer i løpet av et år - i 2018 var han Norges mestselgende. I tillegg til å jobbe som PT, har Ahmeti også skrevet boken "Veien til fullbooket".

Amir
Majedi
Personlig trener

Amir Majedi er lidenskapelig opptatt av salgprosessen til en personlig trener. Til daglig jobber han som personlig trener - i tillegg til å holde foredrag om yrket. I 2019 ble han kåret til årets mestselgende PT i EVO-kjeden.

Henrik
Westgaard
Personlig trener

Henrik Westgaard har jobbet som personlig trener siden 2009, og de siste fem årene har han vært en av de mestselgende i Norge. Westgaard jobber som PT-ansvarlig på Bare Trening i Sør-kjeden.

Kjersti
Oppen
Bransjedirektør

Kjersti Oppen er direktør i Virke Trening som jobber for å samle bransjen og bidra til økt profesjonalisering. Hun har bred erfaring innenfor næringsliv, politikk og kommunikasjon. Kjersti har et brennende engasjement om å videreutvikle treningsbransjen.

Eva Katrine
Thomsen
Inspartum Akademi

Eva Katrine Thomsen er grunlegger og daglig leder i inspartum akademi, og med over ti års erfaring har hun en genuin lidenskap for gruppetrening. Eva Katrine er forfatter av gruppetreningsdelen i fagboken "Personlig Trener og Gruppeinstuktør".

Takin
Kroop
Social Media Manager

Takin Kroop er sosiale medier-sjef i Nordic Choice Hotels. Kroop har jobbet med et vidt spekter av bedrifter, og holder flere hundre foredrag både nasjonalt og internasjonalt. Hans høyeste ekspertise er Facebook som en markedsføringskanal - og han brenner for digitale medier.

Christina
Gjestvang
PhD Stipendiat, Norges idrettshøgskole

Christina Gjestvang er doktorgradsstipendiat ved Institutt for idrettsmedisinske fag, Norges idrettshøgskole i prosjektet "Treningssenterbransjen - en arena for folkehelse"? Hun er i tillegg en erfaren foredragsholder, PT og instruktør med over ti års erfaring. Christina er spesielt opptatt av folkehelseperspektiver og hvordan en kan påvirke medlemmene i riktig retning.

David Thams
Breien
Key Account Manager, CrediCare

David Thams Breien er Key Account Manager og en del av teamet trening i CrediCare. David har erfaring som instruktør fra treningssenterbransjen og forsvaret. Han har jobbet som Key Account Manager i sportsbransjen og var en av gründerne i et eventbyrå med fokus på friluft og aktivitet. David har tidligere konkurrert aktivt på nasjonalt nivå innenfor styrkeløft og vektløfting.

Program

12. mars

09.00
Registrering

Messeområdet åpner

10.00
Velkommen til TREN20

Tore Sagen | Konferansier

10.10
Introduksjon
10.30
Bransjearbeidet i Virke Trening

Kjersti Oppen | Bransjedirektør
Kjersti forteller om bransjens samfunnsoppdrag, og gir innsikt i en fersk undersøkelse om kroppspress.

11.10
Ledelse og rekruttering av medlemmer

Paul Bedford | Retention Guru
I mer en 15 år har Bedford arbeidet med å identifisere faktorer som påvirker medlemsbasen. Hva gjør du for å bevare dine medlemmer? Paul Bedford kommer med konkrete tall og fakta.

12.05
Lunsj
13.00
Kunsten å oppdra en verdensmester

Gjert Ingebrigtsen | Friidrettstrener
Hør om hemmelighetene bak det å prestere på toppnivå, få innblikk i Ingebrigtsens spennende reise, og inspirasjon til hvordan du kan utvikle deg til å nå dine ytterste grenser.

14.00
Pause og lett servering
14.25
Hvordan lykkes med gruppetrening?

Eva K. Thomsen | Inspartum Akademi
Basert på over ti års erfaring fra treningsbransjen og et brennende engasjement for gruppetrening, gir Thomsen deg konkrete tips for hvordan du skal lykkes.

15.15
Bevaring av medlemmer

Christina Gjestvang | PhD Stipendiat, Norges idrettshøgskole
Ni av ti har tidligere vært et treningssentermedlem, men oppnår ikke en regelmessig treningsrutine - et aktivt liv. Hvordan skal vi få det til?

16.30
Treningsøkt med Casall

Mer informasjon og påmelding kommer.

19.00
Festmiddag og underholdning

13. mars

09.00
Velkommen

Tore Sagen | Konferansier

09.05
Underholdning

Musikalkollektivet

09.20
Tallene du bør fokusere på

David Thams Breien | CrediCare
Er du bevisst på hvilke muligheter senteret ditt kan få av å lese rapportene du har tilgjengelig? David forteller deg hvilke tall du burde fokusere på slik at du enklere kan drifte treningssenteret ditt.

09.50
Eventyr eller luftslott? Slik skaper du resultater i sosiale medier

Takin Kroop | Social media manager
I dette foredraget gir Kroop deg enkle råd om hvordan du kan gjøre suksess i sosiale medier.

10.50
Pause og lett servering
11.30
Hvordan lykkes som PT?

Argjent Ahmeti, Henrik Westgaard og Amir Majedi | Personlige trenere
Hvordan har de klart å bli de mestselgende PT-ene de siste årene? Sammen deler PT-trioen sin suksessoppskrift på hvordan du kan lykkes som personlig trener.

12.30
Hvem vil du være?

Øystein Pettersen | Skiløper
Øystein inspirerer, motiverer og gir deg kunnskap til å stille deg spørsmålet om hvem du vil være. Resultater er konsekvenser - og dette begynner med deg.

13.30
Lunsj og hjemreise