T22_Logo_Hvit (2)

29. - 30. september 2022


Scandic Oslo Airport

 

Kjøp billetter her

Nettverking. Kompetanse. Inspirasjon

På TREN kommer dyktige foredragsholdere som skal snakke om blant annet hverdagsledelse og kulturbygging, sosiale medier, motivasjon og mer. 

Disse foredragsholderne er bekreftet: 

⭐Mee Eline Eriksson | Bransjedirektør, Aktiv helse i Virke.
⭐Daniel Grindeland | Profesjonell breaker. 
⭐Morten Aa Djupvik | Generalsekretær, Norges Skiskytterforbund.

🎤Til å lose oss igjennom årets seminar har vi fått med oss Olav Svarstad Haugland. Olav er en allsidig komiker som siden 2009 har bemerket seg på humorscener over hele Norge, både som standupkomiker og som improvisator i supergruppen BMI – Bare Moro Impro.

Foredragsholdere og program blir lansert fortløpende.

Hva er inkludert i TREN-billetten?

TREN-billetten inkluderer to fulle konferansedager med interessante foredrag, lunsj, pauseservering, tre-retters festmiddag med vinpakke og underholdning. I tillegg har vi et eget messeområde hvor du møter spennende produkt- og utstyrsleverandører.

Trenger du overnatting? Ved kjøp av billett mottar du en bookingkode til bestilling av hotellrom på Scandic Oslo Airport. Fristen for å bestille rom med denne koden er 31. august 2022. Etter dette kan vi ikke garantere at du får overnatting på hotellet ettersom reservasjonen blir frigjort.

Påmelding

Dersom TREN22 ikke kan arrangeres på grunn av Covid-19 vil du få refundert billetten(e). Har du spørsmål, kontakt oss på tren@credicare.no

Programmet oppdateres fortløpende

29. september

00.00
Hvorfor er hverdagsledelse så viktig?

Morten Aa Djupvik | Norges Skiskytterforbund

Hva er “god” hverdagsledelse og hvorfor er det så viktig? Morten Aa Djupvik vil dele sine erfaringer som både tidligere trener og nå leder i Norges Skiskytterforbund, og gi råd til hvordan du som leder kan gripe fatt i en hverdag som er full av muligheter og utfordringer. I dette foredraget vil du få tipsene som kan gjøre hverdagsledelsen litt enklere, samtidig som du sikrer trivsel og godt arbeidsmiljø på ditt treningssenter.

00.00
Kampen om oppmerksomheten og De 4 F-ene

Elise Landa | Leder kommunikasjon og digitalisering

Sosiale medier er et av de beste verktøyene vi har til å yte eksemplarisk kundeservice og bygge et godt omdømme. Hvilke kanaler er riktig for ditt treningssenter, og hvordan når du ut til din målgruppe? Elise gir sine beste tips til hva du må tenke på og hvordan det hele settes inn i en plan som er lett å følge i hverdagen.

30. september

00.00
Hvordan snu seg når man er på bunnen?

Daniel Grindeland | Profesjonell breaker

Daniel traff bunnen, men klarte å snu seg for og til slutt nå drømmen - å leve av dans. I dette inspirasjonsforedraget vil Daniel fortelle om sine veivalg fra oppveksten og frem til i dag. Daniel formidler ærlig og direkte, og vil gi råd til hvordan man personlig kan jobbe for å nå mål som skaper varig endring.

 

Foredragsholdere

Olav Svarstad
Haugland
Konferansier

Olav Svarstad Haugland er en allsidig komiker som siden 2009 har gjort seg bemerket på humorscener over hele Norge, både som standupkomiker og som improvisator i supergruppen BMI – Bare Moro Impro. I tillegg har Haugland blant annet vært med i to kritikerroste Julelatter-oppsetninger i 2014 og 2016, og i NRK-serien «BMI – Turné». 

Mee Eline
Eriksson
Bransjedirektør, Aktiv helse i Virke

Mee Eline Eriksson er bransjedirektør for Aktiv helse i Virke. Hun er utdannet jurist ved Universitetet i Oslo, og har tidligere jobbet i kommunal- og regionaldepartementet med næringsrettede virkemidler.

Morten
Aa Djupvik
Generalsektretær, Norges Skiskytterforbund

Morten Aa Djupvik har et brennende engasjement for idrett og har lang erfaring fra toppstillinger innen langrenn, skiskyting og fotball. Han har erfaring som landslagstrener, pedagog og ekspertkommentator. Etter flere år som landslagssjef ble han fra 2020 generalsekretær for skiskytterne.

Daniel Grindeland
(Foto: Thor Brødreskift)
Profesjonell breaker

Daniel Grindeland startet med Breaking i 2005, og har siden vunnet flere konkurranser og priser for sitt engasjement som danser både kommersielt og kunstnerisk. Grindeland er flere ganger Norgesmester, vunnet Raw Circles Europe, 14. plass i VM, og førsteplass i Mitt Dansecrew på TV2 – for å nevne noe. Han brenner for å spre dansen og har holdt flere danseworkshop rundt om i verden. Nå satser han for fullt mot OL-gull i 2024.

Elise
Landa
Leder kommunikasjon og digitalisering

Elise Landa er en samfunnsengasjert foredragsholder som har jobbet med synlighet og kommunikasjon i 20 år. Hun er opptatt av hvordan ny teknologi og sosiale medier endrer kommunikasjonen mellom mennesker - både markedsmessig og mellommenneskelig.

Møt våre sponsorer i 2022!

Våre sponsorer er en viktig del av TRENog vi gleder oss til å møte dem i vårt messeområde på Gardermoen i 2022. Ikke minst gleder vi oss til å se hvilke nye og spennende produkter og tjenester leverandørene kommer til å stille ut.

Vi er stolte av å samarbeide med Virke Trening, og Antidoping Norge.

Er du leverandør og ønsker å være sponsor på TREN22? Se våre sponsorpakker her.

Hva er TREN-seminaret?

TREN-seminaret så dagens lys på et lite konferanserom på Gardermoen i 2008. CrediCare inviterte den gang et knippe senterledere og ansatte til en samling for å møtes og bli kjent. Siden den gang har arrangementet mangedoblet seg flere ganger i løpet av de siste 12 årene. Nå møtes flere hundre ansatte, ledere og eiere fra treningssenter og -kjeder over hele landet, på et av Norges største konferansehoteller på Gardermoen.

Hvert år jobber vi med å arrangere Norges beste samling for treningssenterbransjen i sin helhet. Vi setter tema hvert år, som for eksempel fremtidens treningssenter, omdømme og senterdrift. Vi inviterer eksperter, dyktige inspiratorer og formidlere knyttet til temaene. 

Konferansierer som NRK-profil Live Nelvik, humordronning Else Kåss Furuseth, og komiker Jonna Støme har loset oss gjennom programmer med flere anerkjente navn på plakaten. Treningslege og hjerneforsker Ole Petter Hjelle, tekstdoktor Christine Calvert, trenings- og organisasjonsrådgiver Kristin Øygard, sosiale medier-guru Ida Aalen og Kjetil Andre Aamodt har alle figuert på TREN-scenen.

Hvert år inviterer vi flere og flere produkt- og utstyrsleverandører til arrangementet. I messeområdet finner du mer enn 20 sponsorer som gjerne viser frem det nyeste nye av produkter og utstyr. Som en del av arrangementet inngår også en tre-retters festmiddag og underholdning som setter en flott ramme og atmosfære på kvelden.

I 2020 arrangerte vi historiens første digitale TREN-seminar. I et eget digitalt univers kunne alle deltakere besøke alle våre stands digitalt, laste ned informasjonsbrosjyrer og se videoer, i tillegg til å chatte med alle deltakere og sponsorer.